Leadership Training with Aromah Team

Event Space Bandar Baru Bangi, 4 March 2017

Kali ini patik berkongsi pentas bersama Nash Idrus. Berlainan tajuk, tetapi kami semua memberi ilmu yang sangat bermanfaat kepada peserta.

Kami bercakap tentang pengurusan masa, cara efektif untuk mempromosikan produk, and not just that, to make sure they signed contract with us! Wow!! Not to forget from me, patik membincangkan tentang diamond branding for business success!

2

3

Haa nampak tu, bersungguh sungguh patik bercakap di depan. Semua peserta pula sangat concentrate on the topic ! Berminat betul ye nak dengar cara supaya business kita tu berjaya?

4

So.. As usual, patik akan selitkan dengan aktiviti-aktiviti menarik yang melibatkan interaksi antara peserta. Kalau asyik bercakap je, nanti semua lena dibuai mimpi umpama patik tengah ber-story tellling pula.

Selfie bersama Nazril Idrus

Selfie bersama Nazril Idrus

Okay.. Training dah habis, patik pun selfie la dengan the famous pengusaha di Malaysia, and kalau yang taktahu dia ni la peserta pertama in Malaysia yang joined Apprentice Asia. Kalau tak kenal Nazril Idrus, maybe because you known him as Nash. Kan….? ☺

1

So session dah habis, patik bergambar pula dengan peserta-peserta yang hadir pada hari tersebut. Semua nampak happy dan berpuas hati dengan training for that day. Patik pun seronok tengok semua orang dapat kongsikan pengalaman masing-masing.

Jumpa lagi ye, Aromah Team ! Terima kasih kerana sudi menjemput patik untuk berkongsi ilmu.

You May Also Like

Leave a Reply